Кадър Нова и Rumen Spetsov - Personal Trainer and IFBB CompetitorНовият

...
Кадър Нова и Rumen Spetsov - Personal Trainer and IFBB CompetitorНовият
Коментари Харесай

Новият шеф на НАП е и треньор по културизъм

Кадър Нова и Rumen Spetsov - Personal Trainer and IFBB Competitor

Новият началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов е участник в надпревари и треньор по културизъм и специалист по здравословно хранене. 

" Новият началник на Национална агенция за приходите (данъчните) Румен Спецов наподобява респектиращо. На него се пада достойнството да ревизира покупко-продажбите сред Илчовски и Градус от 2017 година. Дано се оправи с нужната експертиза. Защото доверието в администрацията е в неговите ръце.

По мотив мнения, не считам, че външния тип дава визия за качествата на човек. Спецов явно има достижения отвън специалността си, което е супер. ", написа Владислав Панев от Демократична България.



Служебното държавно управление уволни шефката на Националната организация по приходите Галя Димитрова, а на нейното място бе назначен Румен Спецов, съобщи Гласове.

През последните години той е съветник в региона на финансите и данъчното законодателство, само че е доста по-известен с сполучливата си кариера на културист и специалист по здравословно хранене. Решението на Министерския съвет за промяната на шефката на Национална агенция за приходите е признато неприсъствено. През последните няколко години Национална агенция за приходите се забъркваше в съществени кавги. Последният скандал бе обвързван с изплатените на чиновниците на организацията бонуси върху заплатите, до момента в който множеството българи понасяха последствията от пандемията.

Основната задача на новия началник на Национална агенция за приходите е увеличение на приходите с необикновен фокус върху огромните данъкоплатци и да се махне терорът, който седи над дребните данъкоплатци. Това сподели на брифинг служебният министър на финансите Асен Василев, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
„ Фокус върху компании, които използват държавен запас, било от държавния бюджет или оперативните стратегии, и всички техни подизпълнители, тъй като там се откриват съществени неналичия. Данните, които имаме от Приходната организация, е, че за интервала 2017 – 2020 година 55% от начислените ревизионни актове като суми са събрани. 45% не са събрани. Начислени са 4 милиарда 29 милиона и 846 000 лева вземания с проверки, а са събрани 2 милиарда 252 милиона 379 000 лева “, добави той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР